• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АСТ-Киев будет пикетировать НКРКУ в рамках кампании против повышения коммунальных тарифов

    Опубликовано: 2014-07-28 11:35:10

    Під гаслом «війна все спише», вартість життя у нашому місті невпинно зростає. Чиновники, які виправдовують власне існування необхідністю керувати задля суспільного блага, вкотре піднімають ціни на комунальні послуги. Дорожчає електроенергія, газ, вода, тепло; на черзі проїзд у транспорті та комунальні послуги. При тому, що ми платимо вчасно та в повному обсязі, бюрократи використовують прокладки-ЖЕКи для прикриття власних корупційних схем та вимивання суспільних коштів, створюючи мільярдні борги комунальних структур, які, зокрема, слугують приводом для відключення гарячої води по всьому місту і зниження її температури там, де вона ще є. А Київенерго, що належить Ахметову, шантажує населення, вимикаючи освітлення житлових кварталів, і лобіюючи введення лише їй відомих «економічно обґрунтованих тарифів».

    Ми вважаємо, що надання комунальних послуг взагалі не повинне орієнтуватись на отримання прибутків монополістами, бо така логіка «капіталістичних джунглів» найвідчутніше б’є по кишені найбідніших прошарків населення. Комунальні послуги для трудящих мають бути безкоштовними!

    Автономна Спілка Трудящих — об’єднання синдикалістів, серед яких є громадські та лібертарні активісти, учасники майдану — продовжує брати участь у боротьбі мешканців Києва проти злиднів, у які нас заганяють влада та капіталісти. Прем’єр-міністр залякує телеглядачів агентами ФСБ, які нібито піднімають соціальні теми задля «дестабілізації». А насправді ж, прем’єр і весь правлячий клас бояться власного населення, яке об’єднується для відстоювання власного права на гідне життя. Самоорганізація та солідарність — ось той рецепт, який допоміг усім нам пережити тяжке зимове протистояння з режимом Януковича і перемогти. Наші самоорганізація та солідарність змусять чиновкиків припинити набивати собі кишені за наш рахунок.

    Ми продовжуємо серію пікетів державних установ, і цього разу звертаємо увагу на Національну комісію регулювання у сфері комунальних послуг. Саме ця структура відповідальна за подорожчання опалення на 60%, за підвищення майже у два з половиною рази тарифу на холодну воду, і у півтора рази — на гарячу. І це у той час, коли половину будинків у місті взагалі відключено від гарячої води, а норматив температури води та опалення знижується!

    Наші вимоги:
    1. Скасування підвищення всіх комунальних тарифів.
    2. Повернення гарячої води до осель киян.
    3. Безкоштовна, без обмежень та бюрократичних процедур, установка лічильників тепла киянам.
    4. Залучення трудових колективів та низових організацій до процедури формування комунальних тарифів і взагалі до управління підприємствами галузі.
    5. В перспективі — перехід до нульових тарифів та повної оплати комунальних послуг з бюджету.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.