• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В «УДАРе» надеются на значительное углубление отношений Украины и НАТО

    Опубликовано: 2014-07-28 10:53:45

    Надання Україні статусу союзника США та всебічна підтримка України у врегулюванні ситуації на Сході – це надзвичайно важливий сигнал підтримки стратегічного партнера. Ухвалення цього рішення виведе відносини України із Північноатлантичним альянсом на якісно новий рівень за всю їхню історію. Про це заявив народний депутат України, член комітету в закордонних справах Віталій Іляшенко.

    – Співробітництво України із НАТО та США сьогодні має стати пріоритетом для нашої країни. Ініціатива зі сторони США щодо надання Україні статусу стратегічного союзника – це визнання того, що зараз насамперед треба дбати про міжнародну безпеку, – зазначив Віталій Іляшенко.

    Щоб зміцнити відносини між Україною і США, партія «УДАР» пропонує ухвалити в парламенті України «Акт про стратегічний союз і взаємодію у підтриманні безпеки та стабільності у світі». В основу цього акту має бути покладена наша спільна відданість ідеям демократії та свободи, прагнення підтримувати мир та безпеку в регіоні.

    За його словами, зараз Україна повинна на всіх рівнях влади сприяти подальшій співпраці та поглибленню воєнного співробітництва із НАТО.

    – Сьогодні світ стоїть на порозі нових викликів та загроз, які можуть мати найширші наслідки, і головна роль України та всього світового співтовариства зараз – створити нові гарантії безпеки, щоб спільно протистояти ворогу, – підкреслив нардеп.

    Прес-служба народного депутата України В. Іляшенка

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.