• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Выборы без нового закона - имитация перезагрузки

    Опубликовано: 2014-07-25 10:47:09

    Дочасні вибори в Україні мають відбутися за новими виборчими правилами, які зроблять можливим якісне і реальне перезавантаження влади.

    Партія “Воля” звертається до Президента України Петра Порошенка з вимогою підписати Указ про оголошення дострокових виборів Верховної Ради лише після ухвалення законів, які створюють рівні умови для участі у виборах політичних партій, обмежують вплив олігархічного капіталу на політичні партії та дають можливість виборцям зробити усвідомлений вибір.

    Це, зокрема, закон про вибори за відкритими списками зі зниженням прохідного бар’єру для політичних партій до 3%, закон про державне фінансування політичних партій та заборону політичної реклами.

    У іншому випадку вибори за старими правилами перетворяться на імітацію оновлення влади та політикуму. Всі нинішні хвороби українського парламентаризму – залежність від олігархів, політична корупція, кнопкодавство, “тушки” – переповзуть до новообраної Верховної Ради.

    Нові вибори мають відбутися за новими правилами.

    Крім того, цей склад парламенту має ухвалити Закон "Про очищення влади" та ратифікувати Угоду про асоціацію з ЄС – основу реформування українського суспільства.

    Закликаємо виявити реальну волю до змін!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.