• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Депгруппа «Суверенна європейська Україна» предлагает провести внеочередные выборы в ВР на месяц раньше

    Опубликовано: 2014-07-25 08:30:46

    Депутатська група "Суверенна європейська Україна" вимагає призначити позачергові вибори до Верховної Ради на 28 вересня 2014 року. Відповідний проект постанови реєстр.№ 4364а зареєстровано сьогодні (ініціатори - народні депутати Ігор Єремеєв, Володимир Литвин і Ярослав Москаленко).

    Парламентарії вважають, що дата перевиборів - 26 жовтня 2014 року, яку озвучують ініціатори припинення існування коаліції, є запізнілою. Держава не може дозволити три місяці чекати новий склад парламенту в умовах фактичної війни на Сході України із РФ, а також катастрофічної ситуації в економіці і соціальному секторі, переконані в "СЄУ".

    Тим більше, що Україна наразі має парламентсько-президентську форму правління і Парламент є ключовим державним органом. Тож немає часу зволікати, занурюватися на довгі місяці у передвиборчі процеси і залишати державу без законодавчого органу, вважають народні депутати.

    Прес-служба ДГ «Суверенна європейська Україна»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.