• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З’їзд ПППУ запланували на вересень

    Опубликовано: 2014-07-14 15:48:03

    Відбулося засідання оргкомітету з підготовки позачергового з’їзду Партії промисловців та підприємців України. Учасники засідання запланували проведення з’їзду партії на 20 вересня. На з’їзді  буде оновлено політраду, керівні органи і обрано нового голову партії, а також затверджено  оновлені устав і програму ПППУ. Головними партійними пріоритетами члени ПППУ визначили відновлення миру в країні, забезпечення безпеки громадян і бізнесу, сприяння розвитку вітчизняної економіки.

    «Оновлення уставу і програми партії має відображати нові виклики сьогодення, партія має змінювати курс у відповідності до потреб суспільства і свого електорату. Нинішні нагальні проблеми очевидні – загострення економічної та соціально-політичної ситуації, надзвичайні загрози безпеці і територіальній цілісності нашої держави. Ми зобов’язані активізуватися і виступити єдиним фронтом на захист нашої держави,  громадян та бізнесу»,- заявив почесний голова ПППУ, президент УСПП, голова депутатського об’єднання «Економічний розвиток» Анатолій Кінах.

    До з’їзду у Києві 20 вересня, в областях заплановано проведення конференцій регіональних представництв ПППУ.  На сам з’їзд буде запрошено, окрім делегатів з областей, народних депутатів, підприємців, експертів, представників близьких по духу політичних сил.

    Члени оргкомітету з підготовки позачергового з’їзду ПППУ заявили, що активізація роботи партії має за мету консолідувати усі конструктивні сили для порятунку України. «Очевидно, для кожного громадянина і політика зараз найактуальніше питання - об’єднання патріотів нашої держави,  консолідація патріотичних сил у владі, політикумі, бізнесі та суспільстві. Я впевнений, члени партії ПППУ зроблять великий внесок у зміцнення державності і економічного процвітання України», – зазначив А.Кінах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.