• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Председатель Шевченковского района передал украинским военным тепловизоры и необходимую амуницию

    Опубликовано: 2014-07-07 17:11:29

    Очільник Шевченківської райдержадміністрації Петро Пантелеєв цими вихідними побував на сході України в зоні АТО. Зокрема, він відвіз необхідну допомогу 80-тій аеромобільній бригаді, яка базується під Слов’янськом. Про це чиновник написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

    «На вихідних відвезли допомогу нашим хлопцям у 80-ту аеромобільну бригаду під Слав’янськом. Тепловізор, амуніція, продукти – все, що може хоч на крок наблизити їх повернення додому живими і здоровими.» - зазначив Пантелеєв.

    Також голова ШРДА відзначив високий бойових дух українських військових і швидку впевненість у перемозі. Військові, у свою чергу, подякували за допомогу та попросили передати особливий привіт «борцям за Україну» на Майдані.

    «Там досить непроста ситуація, але головне те, що в армії відчувається впевненість у швидкій перемозі, - написав Пантелеєв, - Хлопці всім передавали вітання, особливий привіт «борцям за Україну», які зараз перебувають на Майдані. Дякую всім, хто допомагав нам у цій місії.»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.