• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украине необходимо заменить партнеров переговорного процесса

    Опубликовано: 2014-07-04 10:27:28

    Німеччина та Франція захищають свої меркантильні інтереси. Доля України їм байдужа. Щоб зупинити агресора Путіна, переговорний процес з українського питання мають продовжити США та Великобританія.

    Німеччина, як це було не раз, здає Україну. Гергард Шрьодер, колишній канцлер ФРН, очолює філію Газпрому в Німеччині і разом з Путіним ділить прибутки від російського газу. Ангела Меркель не може стояти осторонь газових процесів, які безпосередньо впливають на економіку Німеччини.

    Аналогічна ситуація і у Франції. Марін Ле Пен, яка очолює націоналістичний рух і має  значний вплив на президента Франції Франсуа Оланда, відверто підтримує Росію. Оланд не може не рахуватися з думкою Ле Пен та багатьох французів, які цей рух підтримують.

    Отже, Німеччина і Франція, як бачимо, в першу чергу захищають свої меркантильні інтереси, а не інтереси України. Таким чином, ці країни не можуть бути учасниками переговорного процесу щодо врегулювання ситуації в Україні.

    Отже, вимагаємо від Президента України змінити партнерів переговорного процесу. Надалі  обговорювати і вирішувати українське питання  мають США – Англія – Україна.  США та Англія,  країни-гаранти безпеки України в рамках Будапештського договору,  займають  цілком адекватну позицію щодо України. Росія ж розуміє лише мову ультиматумів, і такий формат переговорів це їй забезпечить.

    Прес-служба ГО «Держава»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.