• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Состоится открытие Летней школы по программированию «StartinIT» для школьников 9-10 классов

    Опубликовано: 2014-07-04 08:02:12

    Асоціація «ІТ України» за підтримки Комітету з питань інформатизації і інформаційних технологій проводить спільно з НТУУ «КПІ» Літню школу з програмування «StartinIT» для учнів середніх класів, з метою поглиблення знань в інформаційно-технічних науках.
     
    На урочистому відкритті будуть присутні Перший проректор НТУУ «КПІ» Ю.І. Якименко, директор асоціації «ІТ України» В.В. Валєєв, засновник компанії Softserve Т. Кіцмей, директор освітніх проектов ІТ компанії «Luxsoft» М. Сальніков.

    Метою школи є популяризації ІТ професії серед школярів середніх класів.

     Програма школи включає в себе лекційні та практичні заняття, а також екскурсії в ІТ компанії, де школярі зможуть поспілкуватись з розробниками. В школі будуть навчатись 60 учнів, які протягом місяця мають опанувати розробку Web- додатків, та створити власний невеличкий проект, також вони  мають опанувати мови програмування, такі як JavaScript, jQuery, PHP. Тривалість школи розрахована на місяць, з 7 липня по 1 серпня 2014 року. В разі успішної реалізації пілотної фази проекту, проект буде поширюватись на інші міста і ВНЗ країни. 

    Школа орієнтована на навчання найбільш активних та мотивованих учнів 9-10 класів, які пройшли тестування з математики та логіки.

    Відкриття школи відбудеться 4 липня 2014 року о 15.00 в 12 залі Бібліотеки НТУУ «КПІ» за адресою проспект Перемоги 37.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.