• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ляшко Путина до Гааги доведет

    Опубликовано: 2014-07-03 11:53:50

    "Якщо Верховна Рада України прийме постанову про притягнення В.Путіна до кримінальної відповідальності - це може стати не лише політичною заявою, але і першим кроком до реального міжнародного суду" - так прокоментував внесення відповідного проекту Постанови політолог В.Цибулько. Символічно, що подібна ініціатива з'явилася одночасно із резолюцією ПА ОБСЄ про визнання Російської Федерації країною-агресором. О.Ляшко звинувачує В.Путіна у організації геноциду проти українського народу, і вимагає
    персональної відповідальності.      

    Український народ протягом усієї тривалості конфлікту розділяє свою толерантність до російського народу, з одного боку, і суміш ненависті та презирства до очільника Кремля та його найманців. Серед українських політиків найбільш відверті оцінки російським керівникам надає якраз Ляшко, діяльність якого здобула відповідну оцінку в темниках російських ЗМІ.

    Відповідне голосування у парламенті стане сигнальним щодо того, хто з депутатів поділяє патріотичні погляди, а хто вже зараз вступає до нових проросійських депутатських груп та підтримує сепаратистів.

    "Верховна Рада найближчим часом може ухвалити Римський статут, і таким чином зробить черговий крок до можливості міжнародного розслідування агресивних і злочинних дій В.Путіна на українській території, що в перспективі може привести до публічного суду і навіть видачі міжнародного ордеру" - прогнозує політолог.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.