• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МВД официально подтверждает наличие криминала по перекрытию дороги Р-15

    Опубликовано: 2014-07-01 16:17:19

    Головне управління МВС у Львівській області підтверджує наявність кримінального провадження за частиною статті 279 Кримінального Кодексу України. Даною статтею передбачена відповідальність за блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, відключення енергопостачання чи іншим способом, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків.

    Зокрема, у відповіді на запит UNL News йдеться, про те, що 15 травня до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення вказаного кримінального правопорушення. До кримінального провадження долучено також 2 звернення від 16 травня, звернення від 10, 11, 12 та 16,17,18 червня цього року.
    На даний час досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює слідчий підрозділ УМВС України на Львівській залізниці.

    Правоохоронці стверджують, що порушень вимог процесуального закону при розслідування даного провадження немає.

    Довідково: вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 279 карається штрафом від п’ятдесяти до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.