• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: В дальнейшем продолжении «перемирие» смысла нет

    Опубликовано: 2014-06-30 13:21:21

    Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що час, наданий для перемир'я, «зіграв на руку» терористам і після завершення його терміну президент Порошенко повинен перейти до реалізації «плану Б». Таку думку він висловив в ефірі «Подробностей недели» на телеканалі «Інтер».

    «За час «перемир'я» зброї ніхто з терористів так і не склав. Це просто був час для них перегрупуватися і спланувати нові диверсії», - сказав він.

    «Я думаю, Петро Порошенко розуміє, що переговори нічим не завершаться. Очевидно, це був тиск з боку Заходу», - зауважив політик. За його словами, Європа не готова вводити третій рівень санкцій проти Росії, тому і зажадала почати переговори з бойовиками. Лідер «Громадянської позиції» зазначив, що немає сенсу у подальшому продовженні перемир’я і президент повинен перейти до реалізації «плану Б».

    Гриценко також розповів, що за 4 місяці агресії Росії в Україні так і не закуплені сучасні засоби закритого зв'язку, 95% бойових наказів і команд віддаються через мобільні телефони. "Це злочин. Тому що за цим жертви і серед військових, і серед цивільних. Це треба негайно виправляти", - наголосив він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.