• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Иванов: Террористов нужно ликвидировать, Донбасс должен быть освобожден, точка

    Опубликовано: 2014-06-27 17:03:39

    Так зване “перемир”я” або “припинення вогню” між терористамі ЛНР, ДНР та “представниками” України виявилось суцільним фейком. Про це заявив член партії “ВОЛЯ”, блогер та публіцист Сергій Іванов.

    Як зазначив Іванов, терористи використали цей час задля передислокування своїх банд і подальшого їх озброєння російською важкою зброєю та бронетехнікою. Українська сторона ж зробила вигляд, що вдалася до всіх можливих заходів для припинення ескалації насильства.

    “Потрібно розуміти, що так звані перемовини мали підкреслено штучний характер.  З одного боку на них сиділи терористи, які вбивали і продовжують вбивати українців, а з іншого боку - люди, які зробили все задля того, щоб ці терористи з’явилися, озброїлися і захопили низку територій на Сході України”, - констатував Іванов.

    “За задумом кремлівськіх стратегів, цей “івент” мав би повернути у вищу лігу української політики пана Медведчука та його ставлеників. Але в Кремлі так і не усвідомили одну просту річ: під час Майдану вмита кров’ю патріотів Україна необротно змінилася. Ми більше не сприймаємо вистави, накштал тих, що намагалась влаштувати родина Путіних-Медведчуків. І те, що під час оголошеного двосторонього припинення вогню відбулася низка трагедій, у яких загинуло багато українських воїнів, черговий раз доводить це”, - пояснює він.

    На переконання Іванова Україна має вдатися до жорстких військових заходів і винищити терористів, бо кожен день “перемир”я” коштує нашій країні дуже і дуже дорого.

    “Терористів має бути ліквідовано, Донбас має буті звільнено. Ніяких перемовин. Крапка”, - підсумував він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.