• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народные депутаты должны пройти месяц военной службы в зоне АТО

    Опубликовано: 2014-06-27 15:26:41

    Народні депутати із групи "Суверенна європейська Україна" Володимир Литвин, Ігор Єремеєв і Ярослав Москаленко пропонують своїм колегам по парламенту прийняти постанову «Про призов народних депутатів України на збори військовозобов’язаних». Відповідний проект постанови (№4192) було зареєстровано в п’ятницю у Верховній Раді.

    Ініціатори проекту пропонують провести як виняток до статті 29 Закону України "Про статус народного депутата України" та статті 30 Закону України  "Про військовий  обов'язок і військову  службу" збори військовозобов’язаних народних депутатів України, які не досягли граничного віку перебування на військовій службі.

    В проекті пропонується організувати призов народних депутатів України на збори та їх проведення з 21 липня 2014 року до 21 серпня 2014 року; забезпечити призваних на збори народних депутатів України зброєю та боєприпасами відповідно до військових посад.

    Крім того, депутати пропонують забезпечити негайне відрядження призваних на збори народних депутатів України у разі проведення позачергової сесії Верховної Ради України до місця, визначеного відповідно до частини четвертої статті 11 Регламенту Верховної Ради України.

    В документі пропонується народним депутатам, які призиваються на збори, забезпечити себе військовою формою одягу та спорядженням, зокрема засобами індивідуального захисту, за власний рахунок.

    Як підкреслюють уповноважені депутатської групи "Суверенна європейська Україна" Ігор Єремеєв і Ярослав Москаленко, які неодноразово були в зоні АТО: кожен депутат, який насправді є народним, повинен виконати громадянський обов'язок і зараз бути на передовій пліч-о-пліч з нашими захисниками.

    Прес-служба ДГ «Суверенна європейська Україна»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.