• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Во Львове проходят акции за единство Украины

    Опубликовано: 2014-06-26 14:18:41

    Вже третій день поспіль, у Львові проходять спільні акції громадських активістів зі Львова і Луганську - «За Єдність України», повідомляють в ГО «СПАС».

    Активісти з ГО «СПАС» та ГО «Луганці» демонструють плакати, роздають листівки. Людям, які цікавляться подіями на Донбасі, оповідають справжні реалії буття українців на Сході України. Позаяк, багато львівян з подивом дізнаються, що дійсність дуже сильно різниться від сюжетів російських новин.

    Громадські діячі скандують: «Україна Єдина». Вони закликають владу якнайскоріше розв’язати конфлікти в Луганській та Донецькій області, виступають проти змін в Конституції України, які б обмежили права територіальних громад та проти пропорційної виборчої системи голосування за партійними списками.

    «Ми маємо і свій рецепт єднання українців. Це обєднання українців Західних та Східних областей шлюбами. Нехай молодь приїздить в Луганськ, парубки обирають у нас дівчат. А дівчата обиратимуть хлопців. І навпаки, з Луганську у Львів», -  прокоментував голова ГО «Луганці» Сергій Коваленко.

    Громадські діячі розпочали збирати підписи за «Єдину Україну», які обіцяють направити разом з листом генеральному секретарю ООН Пан Гі Муну.

    «Міжрегіональні зв’язки дуже важливі. У нас виробляється така продукція, якої немає на Східній Україні і навпаки. Погляньте лише на аграрний сектор і ви вже побачите перспективу. Спеціалізація регіонів колись обєднала Францію. Це ж має працювати і в Україні.

    Люди мають бути зайняті. Серед людей, які мають можливість своєю працею забезпечити власний добробут, ви ніколи не зможете пропагандувати сепаратизм», - наголосив заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.