• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президенту нужно думать над планом «Б», план «А» фактически сорвали в первый день

    Опубликовано: 2014-06-24 12:21:14

    Буквально з першого дня  мирний план президента Порошенка вже зірвано. Очевидно, що треба думати над планом «Б», який, як він заявив, детально опрацьований. Про це в інтерв’ю «Радіо Свобода» заявив лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Відбулися переговори з терористами. Донецьку і Луганську «республіки» представляли ті люди, які віддавали накази, зокрема, знищувати український літак ІЛ-76, після чого 49 військових загинуло. Віддавали накази знищувати блокпости. Це – неприпустимо!», - сказав він.

    За словами Гриценка, якщо вірити заяві Леоніда Кучми, то досягнуто домовленості про припинення вогню до 27 червня. «Навіть не йдеться про складання зброї. А це  було ключовою позицією плану Порошенка. Тобто, ця позиція зірвана. Це означає, що просто затягується час і терористи можуть перегрупувати сили для того, щоб потім завдати удари чи в Харкові, чи в Одесі, чи в інших регіонах, що було б втратою для країни і принесло б ще більше жертв», - зазначив політик.

    Він також підкреслив, що на зустріч з Кучмою, якого відрядив президент Порошенко, з представником ОБСЄ і послом Росії Зурабовим прийшли ті люди, щодо яких міжнародна спільнота вживає санкції, щодо яких українські правоохоронні органи проводять розслідування, яких оголосили в розшук.

    «Звідки взявся Медведчук, проти якого санкції, який завжди відстоює інтереси Росії, «русского мира», який відкрито виступав і виступає за федералізацію, проти підписання угоди про асоціацію з Європою, за вступ до Митного союзу, що суперечить інтересам країни і тим декораціям, які зробив президент Порошенко під час інавгурації і після того? Там знову Царьов, якого розшукують! Там лідери так званих «ДНР» та «ЛНР», яких Генеральна прокуратура назвала терористами, порушила кримінальні справи за тероризм і так само розшукує!», - наголосив Гриценко.

    «Це дуже важко зрозуміти. Доки будуть там такі люди сидіти за столом, нічого доброго від того не буде. Тому я вважаю, що президентові вже треба думати над планом «Б», план «А» фактично зірвали у перший день», - переконаний лідер «Громадянської позиції».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.