• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Общественные слушания о прекращении работы опасного завода в микрорайоне Корчеватое

    Опубликовано: 2014-06-24 07:59:43

    24 червня (вівторок).
    18.00
    Вул.. Набережно-Корчуватська 94-А (приміщення школи №273).
    Контакти: https://www.facebook.com/gromada.korchuvatogo
     
    У вівторок, 24 червня мешканці мікрорайону Корчуватого (м. Київ) проведуть громадські слухання для того, щоб вирішити питання щодо небезпечного виробництва, яке здійснює завод компанії ТОВ «Агро холдінг груп».

    Цей завод по виробництву вже тривалий час забруднює повітря поблизу житлового масиву мікрорайону. Мешканці стверджують, що ввечері особливо влітку, неможливо вийти на вулиці чи відкрити вікно через нестерпний сморід на вулиці. Діти через забруднене повітря постійно хворіють. Власник заводу, який більше року працював без жодних дозволів, на вимоги мешканців не реагує. 5 червня терпець громади Корчуватого обірвався, і вони фактично змусили завод зупинитися, заблокувавши роботу підприємства. Але не минуло і тижня, як власник отримав всі необхідні дозволи та відновив виробництво. Територію заводу взяли під охорону від мешканців бійці невідомої на майдані «волинської самооборони», члени якої погрожували мешканцям та хизувалися зброєю.

    Ситуація продовжує бути напруженою. Громада Корчуватого хоче захистити здоров'я своїх членів та своїх дітей від шкідливого впливу небезпечного виробництва.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.