• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему Верховная Рада не имеет права идти на летние каникулы

    Опубликовано: 2014-06-16 15:32:01

    Сьогодні на Погоджувальній нараді від групи «Суверенна європейська Україна», її уповноважений Ігор Єремеєв запропонував продовжити  роботу Верховної Ради у літній період.

     

    «Україна знаходиться в стані війни, ми маємо чергове загострення протистояння, загибель 49 бійців, ворожі танки на нашій території, установки «Град» тощо. І все це - спроби залякати Україну, глобально дестабілізувати її  соціальну , політичну, економічну сфери. В таких умовах Верховна Рада  не має жодного права йти на канікули», - мотивував дану пропозицію Ігор Єремеєв.

     

    Позиція фракції також полягає в тому, що  необхідно провести спільну нараду між Президентом України, Урядом  і керівниками фракцій щодо прийняття оперативних і важливих рішень , які зупинять кровопролиття в країні. «Зараз всі гілки влади повинні спільними зусиллями  працювати на зупинення війни на нашій території», - підкреслив Єремеєв.

     

    Серед першочергових законопроектів, які  фракція  «Суверенна європейська Україна» пропонує  внести до порядку денного було визначено Проект Виборчого кодексу України, про скасування медичної та пенсійної реформи, відомий «Реанімаційний пакет реформ» та інші законопроекти, які мають на меті стабілізацію соціальної сфери.

     

     

    Прес-служба

    ДГ «Суверенна європейська Україна»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.