• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Среди сотрудников правоохранительных органов есть предатели

    Опубликовано: 2014-06-13 18:15:27

    Сьогодні, 13 червня, біля стін головного управління МВС України зібрались активісти Громадського сектора Євромайдану з вимогою притягнення до кримінальної відповідальності працівників донецької міліції, які відверто підтримують терористів на сході країни. Активісти організували безстрокову фотовиставку, на якій представлені факти злочинів працівників міліції у Донецькій області. Активісти акцентують увагу, що начальник головного управління МВС у Донецькій області, Костянтин Пожидаєв — людина, наближена до олігарха Ріната Ахмєтова. Як стало відомо, саме Пожидаєв займається покриттям вбивств активістів, викраденнями людей та всіляко підтримує терористичні угрупування.

     

    Учасник акції, житель Донецька, Вадим Хомаха, розповідає: «Ситуація в Донецьку вкрай складна. Біля кордонів міста вчора були танки. Жителі схвильовані, сховищ у місті немає, якщо почнуться бойові дії, людям просто нікуди подітись. Більш того, місцева міліція, або саботує роботу, або відверто виступає на боці сепаратистів. Ці факти, для нас  городян, є очевидні. Адже представники правоохоронних органів стоять на блок постах, разом із сепаратистами, носять георгіїївські стрічки, розвішують російські триколори, міські жителі не відчувають підтримки з боку правоохоронних органів. Чому сьогодні й досі ніхто з керівників донецької міліції не покараний нам не зрозуміло? Адже в Донецьку є чимало патріотів, готових захищати країну, чому влада відкрито цього не помічає, а продовжує підтримувати сепаратизм за наші кошти?»

     

    До активістів вийшов радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. «Сьогодні ми й справді маємо складну ситуацію – серед працівників правоохоронних органів є зрадники. Скажімо той самий пан Івакін, який визнав себе міністом оборони ДНР. Сьогодні його злочин визнаний і він несе покрання. Ми виявляємо порушення і намагаємось реагувати на них. Я переконаний, що по завершанні АТО, всі винні, в тому числі й працівники правоохоронних органів понесуть свої покарання. Зараз на Сході країни, ми знаходимось в умовах військових дій. Більшість працівників міліції, діють відповідно до ситуації, в якій знаходяться, зокрема й Костянтин Пожидаєв, живе під загрозою. Однак в цих умовах він робить все для України»,  - переконує пан Геращенко.

     

    Організатор акції та очевидець подій, Ігор Луценко, стверджує: «Пожидаєв – не є компромісною фігурою між Україною та сепаратистами. Він є чітко на боці сепаратистів. Міліція стоїть на боці злочинців, тому що отримує такі накази від свого керівництва. Аби переконанись в цьому достатньо сісти зе кермо авто і проїхатись увечері містом, на власний відеореєстратор ви зможете зазняти масу підтверджень цим фактам. Я переконаний, що керівник донецької міліції, Костянтин Пожадаєв не має причин хвилюватись за сімю, оскільки не чинить жодних дій проти сепаратистів».

     

    Громадський сектор Євромайдану

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.