• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бойцов поддержат активисты

    Опубликовано: 2014-06-11 16:09:17

    ГР «Відсіч» та просто небайдужі дівчата зроблять невеличкий сюрприз для бійців Другого батальйону Нацгвардії

    12.00 на виході з м. «Університет»

    Сьогодні надзвичайно гостро стоїть питання належного забезпечення наших військових, що перебувають у зоні АТО. Маючи достатньо ресурсів, як фінансових так і організаційних, неповороткий, бюрократичний апарат держави не в змозі реагувати на нагальні проблеми військових. У зв’язку з цим, сотні громадських ініціатив узялися за виконання державних функцій – забезпечення військових, що стоять на сторожі нашого спокою.

    Активісти ГР «Відсіч» також не лишилися осторонь від проблем армії. За короткий період часу, завдяки небайдужим громадянам вдалося зібрати певну суму коштів, яку, після безпосередніх консультацій з бійцями, вирішили витратити на футболки, спідню білизну та переносні душі.

    Однак, боєздатність армії визначається не тільки матеріальним забезпеченням, а й бойовим духом. У четвер, 12 червня, з 12:00 протягом дня в ботанічному саду активістки ГР «Відсіч» та просто небайдужі дівчата зроблять невеличкий сюрприз для бійців Другого батальйону Нацгвардії: на футболках, які відправлять воякам до зони АТО, дівчата залишать послання нашим мужнім захисникам.

    Запрошуємо усіх взяти участь. Футболок закуплено близько 300 шт., тому роботи вистачить на цілий день для всіх. Збір о 12:00 на виході з м. «Університет» (хто прийде пізніше — ходіть одразу до ботсаду).

    Контакти: 0661365984, 0634529709 (Катерина).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.