• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта та ЮНІСЕФ презентували поштову марку та конверт з дитячими малюнками

    Опубликовано: 2014-05-29 15:18:33

    29 травня 2014 року з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Укрпошта презентувала та провела церемонію урочистого спецпогашення поштової марки та художнього конверту «UNICEF», на яких зображено роботи переможців конкурсу «Намалюй свої права», організованого Укрпоштою спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. 

     

    Роботу головної переможниці конкурсу «Намалюй свої права» Анастасії Олійник з м. Львова «Дівчатка також хочуть бути пілотами!» Укрпошта зобразила на поштовій марці, випущеній тиражем в 194 000 примірників. Роботу ще однієї переможниці конкурсу Анастасії Мороз з       м. Кіровоград «Я маю право на щасливе життя» Укрпошта розмістила на художньому конверті. Дівчинка намалювала свою сестру на інвалідному візку та написала, що всі діти – однакові, тому мають рівні права, основне з яких – право на щасливе життя.

     

     «Я хочу, щоб настав мир в Україні. Щоб всі українські діти мали можливість спокійно вчитись. Щоб і дівчатка, і хлопчики мали однакові права» – сказала головна переможниця конкурсу Анастасія Олійник.

     

    В урочистому спецпогашенні поштової марки та художнього конверту «UNICEF», яке проходило на Лівобережному поштамті Укрпошти, взяли участь в.о. першого заступника генерального директора Укрпошти Роман Стасів та голова Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Юкіе Мокуо.

     

    Привітавши всіх учасників свята, Юкіе Мокуо зазначила: «Цього року світ відзначає 25-річчя Конвенції ООН про права дитини. Я дуже вдячна Укрпошті за наше партнерство, яке вже другий рік допомагає привернути увагу суспільства до важливості захисту прав дітей. У 13 000 відділеннях Укрпошти по всій країні кожен зможе знайти нову марку з малюнком Анастасії та побачити, як свої права намалювала дитина».

     

    Усім дітям, присутнім на заході, було вручено подарунки від Укрпошти та ЮНІСЕФ з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, а також організована унікальна захоплююча екскурсія до Музею поштового зв’язку на Лівобережному поштамті.

     

    В.о. першого заступника генерального директора Укрпошти Роман Стасів, привітавши зі святом юних гостей та усіх запрошених на захід, відзначив, що це свято – найтепліше з усіх, які тільки можуть бути. «Початок літа символізує собою початок життя, період райдужних мрій та очікувань. Це ще одне нагадування нам, дорослим, що веселе і щасливе дитинство має бути у кожної дитини. – сказав Роман Стасів. – Укрпошта як соціально-відповідальне підприємство зі свого боку намагається усіляко підтримувати дітей, організовуючи різноманітні заходи, серед яких і спільні проекти з ЮНІСЕФ». Насамкінець в.о. першого заступника генерального директора Укрпошти щиро подякував голові Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Юкіе Мокуо за плідну та цікаву співпрацю та висловив сподівання, що вона продовжуватиметься і надалі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.