• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Боевики, убившие наших военных, не подлежат никаким амнистий - Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-23 15:36:51

    Анатолій Гриценко, кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» наголошує, що ніякого діалогу з бойовиками, які вбили 16 українських військових, бути не може. Про це він заявив в ефірі «Шустер LIVE» на Першому національному телеканалі.

    «Які діалоги, які переговори з тим, хто вбив 16 і поранив 38 військових? Діалогу не може бути, бо ці люди перейшли межу. Для них уже не має амністії. Вони з російською зброєю в руках вбивали наших громадян.  Це не підлягало і не підлягає амністії ні під час подій на Майдані, ні під час  подій, які були в Краматорську і Слов’янську. Їх Путін або відкличе і заховає, або вони будуть знищені», - сказав він.

    За словами Гриценка, треба винести системні уроки із трагедії, яка сталася у Волновасі. «Необхідно відкликати із миротворчих місій наші вертольоти і наших вертолітників, які можуть в таких випадках швидко надавати підтримку. Вони зараз виконують місії в інтересах безпеки Африки. Але ці бойові льотчики мали би бути вже мінімум два місяці тому тут», - зазначив політик, додавши, що так само потрібно відкликати вертольоти, які орендуються приватним компаніями.

    Кандидат у Президенти зауважив, що перш ніж направляти людей на схід, вони повинні пройти потужну підготовку. «Вони мають пройти злагодження і вивчити досвід, треба залучити офіцерів, які пройшли бойові дії в різних умовах, які вміють працювати з місцевими інформаторами і виявляти переміщення бойовиків, які були на війні в Афганістані», - вважає він.

    Анатолій Гриценко також вкотре наполіг на необхідності закриття кордону з Росією.

    «Ще два з половиною місяців тому треба було перекрити кордон. Тому що, коли в них є ПЗРК, протитанкові керовані ракети, гранатомети, - це те, що не купиш в супермаркеті, це те, що не вкрали в Збройних силах України, це привезене ззовні», - наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.