• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: со сделок с Shell и Chevron надо изъять 10% семьи Януковича

    Опубликовано: 2014-05-21 17:43:30

    Кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко вважає за необхідне переглянути угоди з компаніями Shell і Chevron щодо видобутку сланцевого газу. Про це сьогодні він заявив на прес-конференції в Українському кризовому медіа-центрі в Києві.


    «Під час правління Януковича уряд України підписав угоду з компаніями Shell і Chevron. Українські журналісти, громадські організації, які борються з корупцією в Україні, кричали криком, документально показували, що в тих угодах в структурі власності є 10 відсотків сім’ї Януковича. Це чиста корупція, - сказав він. - Януковича вже нема понад 3 місяці, а в тих угодах і дотепер залишилося 10 %».

    «Ці угоди повинні діяти, але в них мають бути внесені істотні зміни. Звідти треба викинути ту частину, яка належить сім'ї Януковича та внести зміни в частині оподаткування», - зазначив Гриценко.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.