• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве начал работу международный медиа-центр «За честные выборы - 2014!»

    Опубликовано: 2014-05-20 21:54:23

    Всеукраїнська громадська організація  “Комітет виборців України” (КВУ) та громадянська мережа ОПОРА, за підтримки експертів Європейської платформи для демократичних виборів (ЄПДВ) відкрили міжнародний медіа-центр у зв'язку з майбутніми президентськими виборами в Україні.

     

    Медіа-центр буде надавати інформацію та новини щодо перебігу виборчої кампанії, публікуватиме прес-релізи та звіти, на основі даних отриманих від кількох тисяч професійних і неупереджени спостерігачів, що знаходяться у всіх регіонах України. Він також надаватиме консультації щодо виборчого законодавства, логістичну інформацію та  проводитиме тренінги на вимогу.

     

    Отримані дані будуть представлені на прес-конференціях за участі директора КВУ Олександра Черненка та ОПОРИ, Ольги Айвазовської,  а також секретаря ЄПДВ, Стефані Шиффер.

     

    З 24-27 травня в Києві перебуватимуть політичний експерт ЄПДВ, колишній віце-президент Комітету закордонних справ  Європейського парламенту Януш Онишкевич та  Вернер Шульц, член Європейського парламенту, які також візьмуть участь в прес-конференціях.

     

    Для організації інтерв'ю прохання звертатися в медіа-центр.

    Розклад прес-конференцій буде оголошено найближчим часом.

     

    Графік роботи :

    20 - 24 травня, 26 - 27 травня: 08.00 - 20.00 година

    День виборів, 25 травня: 8.00 - цілодобово.

     

    Контактна інформація:

    Т: +380 50 960 94 22

    Т: +380 96 397 22 54

    Т: +380 96 552 01 34

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.