• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: За команду «Гражданской позиции» в Киевсовете будет не стыдно

    Опубликовано: 2014-05-19 21:10:48

    На вибори до Київради іде тридцять п’ять партій, деякі з них навіть не мають до Києва жодного відношення. Команду «Громадянської позиції» кияни бачили по справах і за неї буде не соромно. Про це в ефірі  ТРК «Київ» сказав кандидат на пост Президента України, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Я впевнений, що «Громадянська позиція» пройде в Київраду. Тому що це люди – переважно молодь, - яких кияни  знають по справах. Вони захищали і Пейзажну алею, і Десятинну, вони пікетували Київраду, коли виносилися непрозорі рішення по землі, - зазначив він. - Вже зараз, не чекаючи виборів, серед іншого, ми внесли законопроект, який передбачає, щоб  усі засідання місцевих рад, у тому числі і київської, були відкритими».

    Гриценко також зауважив, що як голова партії «Громадянська позиція» не брав особистої участі у формуванні списку. «Для мене головне - щоб це була єдина команда і всі розуміли, що робити далі», - додав політик.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.