• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Реальная социология будет на избирательных участках - Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-19 20:46:18

    Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що реальні рейтинги кандидатів у Президенти покажуть результати голосування на виборчих дільницях. Про це він заявив в ефірі ТРК «Київ».

    «Реальна соціологія буде на виборчих дільницях. Різні соціологічні служби фіксують від 25 до 45 відсотків людей, які ще не визначилися за кого віддати свій голос на виборах 25 травня», - сказав Гриценко.

    За його словами, заклики до проведення виборів Президента в один тур – це не що інше як передвиборча технологія. «То все технологічні штучки. Ще з початку виборчої кампанії почався такий технологічний зуд , мовляв, давайте всі познімаємося, щоб  був тільки один кандидат і один тур, бо буде війна», - зауважив політик.

    «Путін не прив’язує своїх планів до наших виборів. Він йде настільки далеко, наскільки йому дозволяє чинна влада. І це ніяк не залежить від кількості турів», - наголосив Гриценко.

    Кандидат у Президенти також підкреслив, що у людей є вибір, і загрози, що до влади прийде якийсь бандит чи рецидивіст, - немає. «Вибори - це вибір насамперед. Це відповідальність не тільки кандидата, а й кожного, хто йде на виборчу дільницю», - додав він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.