• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Представители интеллигенции поддерживают Ольгу Богомолец

    Опубликовано: 2014-05-19 17:23:41

    Інтелігенція підтримує Ольгу Богомолець як кандидата на пост президента України.

    Видатні українці розмістили в мережі інтернет відеозвернення, в яких висловили підтримку кандидату в Президенти України Ользі Богомолець.

    «Президент має бути не заплямований українською політикою та бути розумною людиною, яка може відповісти, що таке «добре» і що таке «погано». У нас є лише один такий кандидат, і це – Ольга Богомолець», - підкреслив лікар Комаровський у своєму зверненні.

    «Я стомився соромитися наших політиків. Безкультурних бовдурів, авантюристів та  до них подібних, - зауважив Семен Глузман, видатний психолог та правозахисник. – І тому я вирішив підтримати Ольгу Богомолець».

    Засновник Талліннської школи бізнесу та автор численних бестселерів Володимир Тарасов зазначив: «Багато хто думає, що зараз потрібен диктатор з міцною рукою, який швидко наведе лад. Ц  не так. Нам потрібна людина, яка вміє слухати інших, але робить власні висновки та не боїться брати на себе відповідальність. Макіавеллі казав: «Мудрість поради випливає не з мудрості порадника, а з мудрості государя. Якщо государ не мудрий, то й поради йому не допомагають». А Ольга Богомолець - як раз та людина, яка може мудро обере найкращу пораду».

     «Коли в політику приходять порядні люди, це дає надію, - ввжає Владислав Троїцький, режисер та засновник Гоголь-фесту. – В Ольги Богомолець – масштабне мислення, до того ж вона виявила себе справжньою героїнею під час Майдану. Якщо така людина хоче увійти до політики, значить, у нашої країни є велика надія. Я підтримую Ольгу».

    Прес-служба кандидата на пост Президента України Ольги Богомолець

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.