• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: нужно признать факт российской военной агрессии

    Опубликовано: 2014-05-17 21:13:26

    Якщо факт російської воєнної агресії щодо України буде визнаний, в тому числі політиками зі Сходу України, шляхи вирішення ситуації можна буде знайти. Про це в ефірі ток-шоу «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер» заявив Анатолій Гриценко, кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція».

    «Потрібно визнати факт російської воєнної агресії. Якщо тільки визнати те, що це Росія окупувала Крим, що це Росія послала своїх воєнних диверсантів, які і далі дестабілізують ситуацію в країні,  тоді ми впораємося і знайдемо порозуміння», – сказав він.

    Гриценко наголосив, що потрібно врешті-решт негайно перекрити кордон з Росією на Сході України, «щоб не було нових сил і нової зброї». «Якщо ми перекриємо шлагбаум там, нам буде легше впоратися тут», - вважає політик.

    «Якщо і далі спокійно через кордон будуть проходити нові диверсанти, які несуть нову смерть, то врешті-решт постане питання - а де держава?  Тоді люди самі почнуть брати зброю в руки і захищати себе», - підкреслив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.