• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Игорь Еремеев предлагает запретить строить избирательные кампании на противостоянии

    Опубликовано: 2014-05-17 21:11:50

    Уповноважений депутатської групи "Суверенна європейська Україна" Ігор Єремеєв пропонує на рівні Закону заборонити проводити виборчі кампанії в Україні на грунті протистояння. Про це він заявив у програмі "Чорне дзеркало" на Інтері.

    Політик констатував, що протягом 23 років кожна виборча кампанія будувалась на протистоянні Заходу і Сходу. "Бездарність політиків привела до того, що через слабкість держави сторонній ворог використав ситуацію і спробував анексувати частину території. Ми раз і назавжди повинні на законодавчому рівні заборонити будувати виборчі кампанії на протистоянні Сходу і Заходу, української і російської мови тощо", - сказав він.

    Парламентарій наголосив, що Україна як держава формувалась у важкий період, у зв'язку з чим у її складі є ментально різні території.

    Разом з тим, Ігор Єремеєв переконаний у надважливості проведення виборів Президента. "Якщо ми хочемо зберегти державу, 25 числа ми повинні обрати Президента. І бажано в один тур. Ми отримаємо верховного головнокомандувача, і найголовніше - легалізуємо владу", - сказав він.

    Також, переконаний народний депутат, Верховна Рада наступного тижня повинна  зняти депутатську недоторканність з О.Царьова, В.Олійника та І.Калєтніка, щоб зупинити дії депутатів ПР і КПУ на Сході. "Щоб вони знали, що будуть відповідати перед законом", - зауважив він.


    Прес-служба

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.