• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стецькив: мир должен предотвратить провокации против крымских татар 18 мая

    Опубликовано: 2014-05-17 21:09:23

    Уряди й міжнародні організації мають відвернути провокації проти масового траурного мітингу кримських татарів 18 травня, проведення якого в Криму заборонили російські окупанти. З такою заявив виступив Тарас Стецьків, координатор виборчої кампанії кандидата в Президенти Анатолія Гриценка.

    «Кримські татари нізащо не відмовляться від проведення траурного мітингу на 70 роковину депортації їхніх предків. Офіційна заборона масових заходів окупаційною владою означає, що путінська поліція збирається не допустити проведення цього багатотисячного мітингу – методами, прийнятими в містах самої Росії. Ясно, що завтра проти кримських татар готуються провокації. Світ має відвернути цей особливо цинічний злочин окупантів», - попередив Тарас Стецьків.

    Він очікує від урядів країн Заходу, європейських та міжнародних організацій негайних дій для недопущення розгону мітингу, і вимагає від української влади поставити це питання.

    «Євросоюз, ОБСЄ, провідні країни Заходу мають негайно, вже сьогодні, вчинити дипломатичний тиск на Росію, аби не допустити розгону мітингу 18 травня. Путіну треба дати чіткий сигнал, що застосування сили може призвести до ще жорсткіших дій з боку західних держав. Крім того, прямо зараз до Криму мають вирушити усі можливі міжнародні спостерігачі та дипломати. Я вимагаю від уряду й МЗС України вчасно поінформувати закордонних партнерів про цю потребу», - заявив Стецьків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.