• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Решение об увольнении послов - бессмысленное

    Опубликовано: 2014-05-16 19:34:52

    Анатолій Гриценко, кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» вважає несвоєчасним рішення в.о. президента Олександра Турчинова звільнити послів України у Великобританії, Франції, Нігерії, Алжирі та Малі. Про це він заявив в ефірі радіо «Голос столиці».

    «Безглуздішого рішення не можна придумати. До завершення президентських виборів мінімум півтора місяці. Це означає, що в тих країнах, де звільнені посли, немає кому захищати інтереси людей», - сказав він.  

    «Зараз Турчинов не може призначити нових, тому що президенти тих держав не приймуть вірчі грамоти від в.о. президента. Для чого це було робити? Це абсолютно несвоєчасне рішення», - переконаний політик.

    «Такі кроки свідчать про те,  що у нинішньої влади немає не те що стратегічного бачення - на два кроки вперед не дивляться. Не можна примати таких необдуманих рішень», - наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.