• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нужно немедленно остановить продвижение российских диверсантов в глубь Украины

    Опубликовано: 2014-05-16 15:55:10

    Російська Федерація розширює диверсійно-терористичну війну на інші регіони України, не зустрічаючи адекватної протидії з боку української влади, вважає Олег Канівець, народний депутат України, керівник виборчого штабу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка. Так Канівець прокоментував повідомлення про диверсії та теракти, які сталися 15-16 травня.

    «Згортання банківсько-казначейської системи на Донеччині, підрив газопроводу в Карпатах, теракт і затримання групи терористів в Одесі – все засвідчує той факт, що російські диверсанти проникають далеко за межі території, на якій проводиться АТО. Вони вільно пересуваються по Україні, в тому числі й з військовою зброєю, комунікують між собою, наближаються до стратегічних об’єктів. Водночас Анатолій Гриценко постійно наголошує, що в країні достатньо підготовлених і патріотичних військових для оборони від агресора. Представники силових структур підтверджують цю оцінку. Отже, керівництво держави і правоохоронці мають різко посилити протидію повзучому вторгненню Москви» – зауважив Олег Канівець.

    Відтак Олег Канівець зажадав від влади негайних рішучих кроків для захисту України від російського тероризму.

    «Вимагаємо негайного скликання Ради Національної Безпеки та Оборони, а також позачергового засідання Верховної Ради, для оцінки й корекції антитерористичної операції. Перше питання: як зупинити прориви російських терористів вглиб України? Друге питання: що реально робиться в рамках АТО для захисту цивільного населення, критичної інфраструктури та промисловості на Донбасі?», –  заявив Олег Канівець.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.