• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Верховная Рада никчемная, ее нужно немедленно переизбирать - Стецькив

    Опубликовано: 2014-05-15 17:25:06

    Частина народних депутатів України відверто працює на російського агресора, вважає Тарас Стецьків, координатор виборчої кампанії кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка. Так Стецьків прокоментував деякі заяви парламентарів 14-15 травня.

    «В умовах російської агресії частина депутатів Верховної Ради обслуговує ворога. «Регіонал» Микола Левченко вимагає розпустити Національну Гвардію, бійці якої гинуть у боях з російськими терористами – і називає «терористами» самих гвардійців. Десяток депутатів вимагає зупинити антитерористичну операцію. Себто здатися ворогу! Інші колишні прислужники Януковича створили міжфракційне об’єднання, яке критикує український народ за недостатнє прагнення до миру, як до нібито головної цінності. Це більш тонка підривна робота. Однією рукою Кремль насилає диверсантів з ракетами й гранатометами вбивати наших солдатів, іншою, через своїх друзів у Раді – лобіює капітуляцію. Цікаво, що окремі депутати-«борці за мир» безпосередньо спровокували своїми законопроектами січневі криваві зіткнення на вулиці Грушевського в Києві», - сказав Тарас Стецьків.

    В зв’язку з цим він наголосив необхідність дострокових парламентських виборів в Україні.

    «Анатолій Гриценко неодноразово заявляв, що більшість цього складу Верховної Ради втратила довіру народу, тому парламент має бути достроково переобраний одразу після виборів президента. Навіть якби не було відвертої зради окремих депутатських груп, робота Ради геть незадовільна. Парламент не приймає важливі законопроекти, спрямовані на політичну стабілізацію й боротьбу з корупцією. Не прийнято проект про двотурові вибори міського голови Києва і багато інших важливих законів. Правляча коаліція насправді часто не набирає голосів для урядових законопроектів», - заявив Тарас Стецьків. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.