• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В пригородных поездах Львовской железной дороги проведут месячник повышения доходности

    Опубликовано: 2014-05-13 12:41:11

    Від 12 травня на Львівській магістралі стартував місячник підвищення дохідності від пасажирських перевезень у приміському сполученні. Залізничники разом із працівниками УМВС щоденно перевірятимуть електро- та дизель-поїзди для виявлення безквиткових пасажирів та контролю за роботою провідників.

     

    Окрім додаткового контролю у потягах, також на вокзалах та станціях залізниці проїзні документи перевірятимуть посадкові  рейдові групи. Залізничники задіюють систему повторних перевірок роботи провідників в одному напрямку, за результатами яких переглянуть та оновлять плани залучення коштів за проїзд.

     

    На вокзалі станції Львів перевірять стан турнікетної системи для посилення контролю за її роботою. Також у рамках місячника залізничники виконають ряд заходів для покращення санітарно-технічний стану вагонів, які курсують у приміському сполученні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.