• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: требования по децентрализации власти на востоке абсолютно справедливы

    Опубликовано: 2014-05-12 16:11:17
    Децентралізація влади потрібна як Луганщині, так і Галичині. Про це на прес-конференції у Львові заявив Анатолій Гриценко, кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція». 

    «З питання децентралізації влади не треба проводити ніяких консультаційних референдумів. Тут треба діяти швидко і рішуче. Мені незрозуміло, чому, після підписання женевського меморандуму, уряд прийняв постанову і визначив час на проведення діалогу і обговорення питання децентралізації аж до 1 жовтня», – зазначає Гриценко.

    «Ми ж не з нуля починаємо. Законопроекти щодо децентралізації були внесені вже понад 10 років тому. Зараз треба діяти швидко, не чекаючи навіть змін до Конституції. Потрібно вносити зміни від імені уряду – вони напрацьовані вже давно – до бюджетного кодексу, до податкового кодексу, до законів про місцеве самоврядування та про місцеві державні адміністрації», – сказав Гриценко, наголосивши, що ніяких консультаційних референдумів вартістю в десятки мільйонів гривень проводити не потрібно.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.