• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канивец: во второй тур выходят кандидаты, удовлетворяющие Путина?

    Опубликовано: 2014-05-08 11:49:46

    Проаналізувавши рейтинги, і зрозумівши, що у другий тур президентських виборів виходять кандидати, які задовольняють Москву, Путін змінив свою риторику щодо проведення виборів в Україні 25-го травня. Про це заявив народний депутат України Олег Канівець.

    «Очевидно, Путін прийняв рішення по Україні, відштовхуючись із аналізу, хто виходить в другий тур президентських виборів. Якщо в другому турі буде кандидат (кандидати), які його задовольнять, Путін вибори не зірве», – говорить Канівець.

    Парламентар переконаний, що виборцям необхідно добре проаналізувати поведінку як Путіна, так і наших рейтингових кандидатів і дати собі відповідь на два запитання: Чи хочемо ми бути тими, хто веде, чи тими, кого ведуть? Чи хочемо ми жити в кланово-олігархічній державі й надалі?

    Окрім того, Канівець наводить й іншу версію, чому Путін так раптово змінив свою позицію щодо проведення референдумів 11-го травня та президентських виборів.

    «Путін об'єктивно потрапив в так звані «ножиці» – яке би рішення не прийняв, все-одно програє. З одного боку, його рейтинг захмарний, росіяни вимагають завоювання нових земель і він не має права їх розчарувати. Тим паче, він сам того хоче. Але, на це є жорстка реакція світу, що призведе до втрати Путіним своїх статків. З другого боку, можна зберегти статки, не нападати на Україну, але втратити рейтинг серед росіян, фобію яких сам же ж розігрів пропагандою всіх своїх медіа. Виглядає, що Путін вибрав другий варіант», – пише у своєму ФейсбуціКанівець.

    «Мені цікаво, хто його до цього спонукав? З великою долею вірогідності можна припустити, що це зробив теперішній голова ОБСЄ, очільник Швейцарії Дідьє Буркхальтер. Благо, мабуть, основні статки Путіна зберігаються у цій країні. А вони, як відомо, гріють краще, ніж рейтинги», – зазначає парламентар.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.