• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко не исключает вероятности российского военного вторжения

    Опубликовано: 2014-05-07 13:52:45

    Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко не виключає ймовірності російського воєнного вторгнення на територію України. Про це він заявив в ефірі радіо «Свобода».

    «Така загроза є. Достатньо диверсантів на території України. На кордоні  війська стоять навчені і підготовлені. Усе було зроблено під приводом підготовки до заходів безпеки на сочинській олімпіаді», - сказав він.  

    «Чи збудуться ці плани Путіна залежить від нас, від нашої рішучості, від довіри до влади, від правильності дій, - вважає Гриценко. - І від того, наскільки швидко світова спільнота в особі найпотужніших центрів прийняття рішень – Америки, США, Китаю - усвідомить, що Путін - це загроза світова, і почне створювати антипутінську коаліцію».

    «Тоді Путін зупиниться, а коли його ізолюють, Росія стане абсолютно іншою», - переконаний кандидат у президенти.

    Гриценко також наголосив на недоцільності проведення переговорів з РФ. «Досить гратися в запрошення до другого раунду Женеви, де знову буде сидіти Лавров. Ні з Путіним, ні з отією всією клікою, яка навколо нього, нема чого говорити. Вже наслухалися. Путіна треба ізолювати. Захід має це усвідомити», - підкреслив він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.