• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Мы не можем подстраивать избирательный процесс под планы Путина

    Опубликовано: 2014-05-07 13:25:47

    Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає заклики до кандидатів у президенти знімати свої кандидатури на чиюсь користь передвиборчою технологією. Про це він сказав в ефірі радіо «Свобода».

    «Досить вже гратися в технології. Люди повинні усвідомити, що вибори – це вибір. Один кандидат – це вже було. Зранку приходили на дільниці, голосували за «єдиного кандидата від блоку комуністів і безпартійних», а вже увечері оголошували 98% «за». Це було в Радянському союзі. Зараз таке в Росії. В Україні такого не буде», – сказав він.

    За словами Гриценка, загроза війни не пов'язана з виборами. «Вона почалася вже давно і продовжується зараз, – зауважив політик. – І  як би не проходили вибори, хоч в 4 тури, Путін все-одно не зупиниться у своїх планах».

    «Тому ми не можемо підлаштовувати виборчий процес під плани Путіна, які насправді виходять за межі України. Путін – це загроза для всього світу», – наголосив Анатолій Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.