• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Власть не послушала предупреждения Гриценко об угрозе российских провокаций в Одессе - Канивец

    Опубликовано: 2014-05-03 15:11:56

    Анатолій Гриценко попереджав про те, що Росія організує провокації в Одесі з використанням своєї бази в Придністров’ї, однак влада не запобігла цим діям. Про це заявив Олег Канівець, народний депутат України, керівник виборчого штабу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка, коментуючи розслідування бездіяльності правоохоронців в ході сутичок, які відбулися 2 травня в Одесі.

    «Анатолій Гриценко іще 16 квітня публічно попередив владу про те, що російські диверсанти спробують зчинити в Одесі заколот, замаскований під повстання місцевих «федералістів». Наголосив, що плацдармом для цієї операції стане саме Придністров’я, привернув увагу до сигналів про військові приготування в тому регіоні; посилався на інформацію, яку отримав з перших рук під час свого візиту на Одещину. Його вчергове не послухали,  - і ось маємо жертви», сказав Олег Канівець.

    Влада, відзначив Канівець, не забезпечила підсилення правоохоронців Одеси й додаткового контролю над їхніми діями.

    «Гриценко чітко сказав, що треба було зробити на Одещині: негайно підсилити військові й правоохоронні підрозділи, зірвати приготування терористів, про які вже знали наші активісти. Замість цього, ми вчора побачили відверту, зафіксовану на відео, зраду міліціонерів, убивство українських патріотів. Це не лише думка громадськості чи моя оцінка, а й офіційна позиція, наприклад, губернатора Одещини Немировського», - відзначив Олег Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.