• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олесь Доний выступает против ликвидации ОГА во время проведения децентрализации

    Опубликовано: 2014-04-29 12:18:41

    Ліквідувати обласні державні адміністрації в умовах конфлікту з Росією означає здати півкраїни. Таку думку з трибуни Верховної Ради озвучив уповноважений депутатської групи "Суверенна європейська Україна" Олесь Доній під час обговорення змін до Конституції.

    Політик вважає, що відповідні ідеї уряду спонукають до ліквідації державності. "От в Криму була така ситуація. Там не було ОДА, а був Кабмін - фактично Виконком. Зараз ви пропонуєте в Донецькій області ліквідувати ОДА. Вчора там російські фашисти били за українські прапори. Не буде ОДА в Харкові, Херсоні. Скільки областей ви хочете здати?", - зауважив парламентарій.

    О.Доній наголосив, що повноваження потрібно передавати на місця. "Це село, містечко, місто. Саме туди нам потрібно передавати бюджети і повноваження. Територіальні утворення, якими є області, потрібно, навпаки, єднати в усій Україні", - відзначив він.

    "Іноді потрібно керуватися лікарським принципом "не зашкодь", - сказав О.Доній.

    Прес-служба ДГ «Суверенна європейська Україна»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.