• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На железнодорожном вокзале Львова оборудовали площадку для приема машин из вагонов-автомобилевозов

    Опубликовано: 2014-04-28 16:18:31

    Львівська залізниця пропонує пасажирам послугу перевезення автомобілів. Від початку травня у складі двох потягів Львівського напрямку курсуватимуть вагони-автомобілевози. Отож, для комфортного завантаження та вивантаження машини з такого вагону на вокзалі станції Львів обладнали спеціальний майданчик.

     

    Майданчик для прийому автомобілів обладнали зліва від будівлі головного вокзалу, на території багажного відділення. Серед основних робіт, які тут виконали – монтаж пандуса для заїзду, шириною близько 4 метрів, та встановлення автовхідного пристрою, який дозволяє перемістити авто на другий ярус вагона. Також залізничники забетонували майданчик та встановили трапи.

     

    За словами головного інженера вокзалу станції Львів Ігоря Соловія, проблем із завантаженням машини у пасажирів не виникатиме: окрім спеціально обладнаного майданчика, вагон-автомобілевоз супроводжуватимуть спеціалісти, які допоможуть правильно зафіксувати авто, а також за потреба допоможуть водієві заїхати-виїхати з платформи.

     

    Додамо, на території Львівської залізниці раніше були обладнані та функціонують три майданчики для прийому автомобілів: на вокзалах в Івано-Франківську, Ужгороді та Ворохті.

     

    Довідково. З метою розвитку сервісу для пасажирів та поширення послуги замовлення автомобілевозів, із 1 травня 2014 року на період літніх перевезень вводяться маршрути курсування вагонів-автомобілевозів у складі поїздів № 81/82 сполученням Київ – Львів – Київ та № 41/42 Дніпропетровськ – Львів – Дніпропетровськ.

     

    Оформлення послуги та відправлення автомобілів здійснюється через багажне відділення вокзалу станції Львів за тел. (032) 226-20-62 (64). Автомобіль для завантаження у вагон-автомобілевоз потрібно доставити за дві години до відправлення поїзда.

     

    Базовий тариф за перевезення 1 тонни автомобіля складає: Київ – Львів – 450 грн., Львів – Дніпропетровськ – 633,6 грн.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.