• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Халатность стоила бюджету 99 тыс. грн.

    Опубликовано: 2014-04-25 16:07:30

    Київською міжрайонною екологічною прокуратурою проведено перевірку законності використання бюджетних коштів, виділених за рахунок фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської обласної державної адміністрації.

    Під час перевірки виявлено факт службової недбалості з боку посадових осіб організації-замовника при виконанні робіт з розробки наукового обґрунтування створення національного природного парку «Дніпровсько-Деснянське міжріччя», чим заподіяно істотну шкоду державним інтересам на суму 99 тис. грн.

    За цим фактом Київською міжрайонною екологічною прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України та розпочато досудове розслідування.

    Процесуальне керівництво у провадженні здійснюється міжрайонною екологічною прокуратурою.

    Довідково: Створення національного природного парку «Дніпровсько-Деснянське міжріччя» планується на базі існуючого регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», розташованого на території Чернігівського та Козелецького районів Чернігівської області.

    Парк «Міжрічинський» є однією із найбільших природоохоронних територій в Україні. Це типові поліські соснові ліси, заплавні луки та озера, заповідні болота, річкові узбережжя Десни та острови і плавні Київського водосховища річки Дніпро. Тут знаходять собі прихисток рисі і вовки, лосі і бобри, а також безліч інших рідкісних видів тварин і рослин.

    Прес-служба Дніпровської  екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.