• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Надо немедленно созвать Совбез ООН по вопросу российского террора в Украине - Стецькив

    Опубликовано: 2014-04-25 15:49:42

    Рада Безпеки Організації Об’єднаних Націй має негайно зібратися на засідання й вжити заходів для запобігання повномасштабному російському вторгненню та для припинення терору на окупованих територіях Криму й Донбасу. Так прокоментував останні події Тарас Стецьків, координатор виборчої кампанії Анатолія Гриценка по Західній Україні.

    «Україна та інші країни повинні вимагати негайного спеціального засідання Ради Безпеки ООН. На ньому мають бути розглянуті питання щодо загрози вторгнення на східному кордоні і, найголовніше  злочини російських окупантів у Криму й у захоплених містах Донбасу. Вбивства, тортури, викрадення, насильство проти журналістів стаються дедалі частіше. Масові переслідування україномовних та етнічних меншин відкрито розпочалися в окупованих містах Донеччини і в Криму. Верховний комісар ООН з прав людини вже підтвердив факти й масовість цих злочинів. Міністерство закордонних справ України офіційно схарактеризувало політику Росії щодо громадянства кримчан, як етнічні чистки. Треба реагувати на ці кричущі факти»,   заявив Стецьків.

    Тарас Стецьків очікує від Радбезу ООН рішень, які б змусили російське керівництво негайно припинити терор на території України, а в разі відмови – призвели б до міжнародної ізоляції РФ.

    «Анатолій Гриценко неодноразово наголошував, що Росію Путіна потрібно поставити на місце. Чим раніше ми це зробимо, тим більше життів врятуємо. Дії Путіна підривають засади сучасного світу. Якщо західні лідери не можуть донести йому цей месидж в індивідуальних розмовах, то мають діяти Рада Безпеки ООН та інші міжнародні інституції»,  сказав Стецьків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.