• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Чернобыльской АЭС начали бетонировать фундаментную плиту технологического здания НБК

    Опубликовано: 2014-04-24 13:33:06

    В локальній зоні об'єкта «Укриття» розпочато бетонування фундаментної плити технологічної будівлі НБК. Станом на 24.04 2014 укладено понад 600 куб.м бетону з проектних 6506 куб. м.

    Технологічна будівля є основним об'єктом НБК і призначена для поводження з демонтованими конструкціями об'єкта «Укриття». В її приміщеннях передбачені спеціалізовані дільниці, в яких будуть проводитися операції з фрагментації, дезактивації, пакування та завантаження демонтованих конструкцій, обладнання і інструментів.

    Також у ній будуть розміщені системи життєзабезпечення, керування і контролю, що забезпечать функціонування як самої будівлі, так і Арки. Крім того, будівельні конструкції Технологічної будівлі забезпечать сприйняття навантаження від Західної стіни Арки, оскільки вона буде розташована безпосередньо біля західної торцевої стіни НБК.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.