• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Известной защитницы животных Тамаре Тарнавской испортили авто и угрожают физической расправой ее домашним любимцам

    Опубликовано: 2014-04-23 18:49:34

    Відома захисниця бездомних тварин Тамара Тарнавська звернулася до народного депутат України, лідера Європейської партії України Миколи Катеринчука з проханням сприяти у захисті її життя, здоров'я та безпеки.

    Як вказано у зверненні, Тамара Тарнавська має двох домашніх собак. За словами заявниці, її сусід, громадянин Кияшко Леонід неодноразово висловлював незадоволення з приводу володіння Тамарою Тарнавською домашніми тваринами.

    Разом з цим, заявниця зазначає, що після вказаних висловлювань її сусіда, двері її квартири періодично обливаються рідиною із неприємним запахом. Окрім того був пошкоджений новий автомобіль заявниці марки Nissan Micra, який остання зазвичай паркувала біля свого будинку.

    Підозрюючи свого сусіда, як зазначає Тамара Тарнавська, вона звернулась до нього з проханням пояснити подібні вчинки, на що отримала у відповідь погрози у вигляді демонстрації громадянином Кияшко Л. фізичної сили та прямих вказівок про намір здійснити розправу з домашніми тваринами заявниці.

    Враховуючи викладене, Микола Катеринчук звернувся із відповідним запитом до начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ у м.Києві із проханням розглянути справу по суті, перевірити надані Тамарою Тарнавською факти та, в разі їх підтвердження, вжити відповідних заходів реагування.

    Прес-служба Європейської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.