• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Америка медлит с давлением на российского агрессора через вялость Киева-Канивец

    Опубликовано: 2014-04-22 22:03:56

    Сполучені Штати Америки досі не чинять належного тиску на Росію для захисту України, бо не бачать рішучості від нашого уряду. Про це заявив Олег Канівець, народний депутат керівник виборчого штабу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка, коментуючи заяви віце-президента США Джозефа Байдена за результатами переговорів у Києві.

    «Від Байдена ми знову, як і в Женеві, не почули вимоги до Москви негайно віддати Україні Крим, -  окупацію якого не визнає практично жодна країна планети. Це неприпустимо, бо в Криму наростають репресії окупантів проти мирного населення. Натомість віце-президент США чомусь розвиває заданий Кремлем дискурс про конституційну реформу й мовну політику в Україні. Це важливі питання, але вони ніяк не пов’язані з вторгненням російського спецназу на Донбас, вбивствами і переслідуваннями громадян на захоплених москалями українських територіях», - відзначив Олег Канівець.

    Причину такої американської позиції Канівець убачає в недостатній рішучості й компетентності влади самої України щодо протидії окупантам.

    «Америка розуміє необхідність сильнішого тиску на російського агресора, але бачить в цьому певні економічні й політичні ризики для себе. Вашингтон не поспішатиме йти на ці ризики, поки не побачить, що Україна, як держава, цього варта. Дії українських силовиків і дипломатів щодо московської окупації, на жаль, поки є нерішучими, непослідовними й некомпетентними. Якщо наш опір Кремлю  стане сильнішим і організованішим, США переконаються, що до агресора варто виявити принциповість і жорсткість. Попри всі прагматичні міркування», - вважає Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.