• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Террористы в Славянске должны быть обезврежены - Гриценко

    Опубликовано: 2014-04-22 22:02:32

    Кандидат в Президенти України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко засуджує бездіяльність силових структур у зв’язку з подіями у Слов’янську.

    «Ціле місто разом із мешканцями, громадянами України, взято в заручники нечисельною групою терористів. Там відбуваються погроми, вбивства, захоплення заручників, – а влада бездіє. Вони що, чекають на нові трупи?», - сказав Гриценко.

    Гриценко наголосив, що сепаратисти, озброєні терористи та диверсанти на території України мають бути знешкоджені якнайшвидше.

    «Злочинні насильницькі дії слід чітко відділяти від легітимних вимог законослухняних громадян. Іноземних диверсантів, терористів, сепаратистів зі зброєю треба знешкоджувати якнайшвидше», - заявив він.

    «Треба діяти рішуче і швидко. Треба забезпечити людям мир і спокій. Зниження рівня напруження, про яке звітує СБУ, - це не вирішення питання», - зауважив Гриценко, додавши, що «женевський меморандум», яким пояснює свої дії у Слов’янську керівник Антитерористичного центру, не є документом, яким має керуватися Служба Безпеки України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.