• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Луганщине неизвестные напали на агитаторов Гриценко

    Опубликовано: 2014-04-22 15:01:05

    Сьогодні в Краснодоні Луганської області невідомі в грубій формі перешкоджали роботі агітаторів кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка. Про це повідомив керівник Центрального виборчого штабу Гриценка, народний депутат України Олег Канівець.

    «Троє невідомих, які відмовилися представитися, а лише назвалися представниками громади міста, підійшли до агітаційного намету та сказали жінкам агітаторам, що агітація є незаконною, ніяких виборів в країні немає і не буде, - розповів він. – Вони наполягали на тому, що будь-які дії, пов’язані з виборами, повинні здійснюватися тільки з дозволу «громади міста».

    За словами Канівця, невідомі знищили газети, агітпродукцію, яка була в наметі, та примусили агітаторів залишити місце, де був розташований намет.

    «Повернувшись до штабу, викликали міліцію, але належної реакції немає. Правоохоронці лише сказали, що це питання залагоджене, -  підкреслив він. – Жодних прізвищ, хто були ці люди і чи понесуть вони відповідальність, наразі невідомо».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.