• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мартыняк: «У депутатов, которые поддерживают сепаратистов, нужно забрать мандат»

    Опубликовано: 2014-04-15 13:55:44

    Народні обранці, які отримавши «мандат довіри» своїх виборців та присягнули на вірність інтересам Української держави, повинні виконувати свої зобов’язання, або скласти депутатський мандат.

     

    Неприпустимо в нинішній ситуації підігрувати сепаратистам та особам, які закликають від’єднати південно-східні області на користь Російської Федерації. Такі дії не тільки порушують Конституцію України, а й суперечать здоровому глузду.

     

    Закликаю колег-депутатів відкинути розкольницькі ідеї, припинити візити на мітинги проросійськи налаштованих громадян та згуртуватися навколо ідеї збереження неподільності та суверенності нашої держави. Лише після цього будемо приймати рішення про статус південно-східних областей, державні мови, проводити люстрацію чи позачергові парламентські вибори.

     

    Мабуть, жодне депутатське скликання Верховної Ради України не мало такої почесної та надвідповідальної місії. Ми повинні розуміти, що за сучасних умов, парламент – єдиний повноцінний державний орган, здатний приймати рішення та вивести державу з затяжної політико-економічної кризи.

     

    Наголошую, заклики до сепаратизму та завуальована діяльність на користь сусідньої держави не тільки шкодить загальнодержавним інтересам, а й є грубим порушенням присяги народного депутата України.

     

    Тому прошу вас згадати текст присяги народного депутата України та почати її виконувати, інакше нам доведеться ініціювати у Верховній Ради питання про позбавлення депутатського мандата парламентів, які порушують закони України - питання депутатської етики ще ніхто не відміняв.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.