• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Референдум можно проводить только после ареста всех террористов

    Опубликовано: 2014-04-14 13:03:37

    Проведення референдуму за неподільну Україну раз і назавжди зняло б проблему проявів сепаратизму в країні.

    Про це у коментарі Gazeta.ua сказав громадськийдіяч, координатор виборчої кампанії на пост Президента України Анатолія Гриценка по Західній Україні Тарас Стецьків.

    "Я вважаю, що такий референдум можна було проводити. Я б навіть поставив питання ще різкіше: "Хто хоче від'єднуватися від України і хто хоче залишитися в складі України?". І раз і назавжди зняв би питання настроїв в південно-східних регіонах", - зазначив громадський діяч.

    На переконання Стецьківа, референдум, про який заявила влада, буде свідченням великої переваги прихильників унітарності України.

    Також екс-парламентар зазначив, що перед проведенням такого референдуму владі потрібно навести порядок у східних регіонах, арештувавши всіх терористів. "Де озброєні банди по-суті тероризують місцеве населення. В таких умовах жоден референдум проводити не можна", - зауважив Стецьків.

    Як відомо, в.о президента України Олександр Турчинов заявив, що не виключає можливості проведення всеукраїнського референдуму одночасно з проведенням президентських виборів, запланованих на 25 травня.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.