• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Полтаве открыли выставку в честь песни «Океан Эльзы» (ВИДЕО)

    Опубликовано: 2014-01-25 08:03:21

    «Обійми мене» - назва фотовиставки, яку презентували фотохудожники Сергій та Ілля Назаркін у літературно-меморіальному музеї імені Івана Котялеровського. Батько і син представили близько 40 світлин, присвячених єдиній тематиці - проявам теплих людських почуттів.

     Сергій Назаркін, фотохудожник
    "От фотографія: там прадід з правнуком. Як він його любовно тримає на руках і дивиться на нього! Отак от йшли напрацювання, напрацювання, напрацювання, прийшов час і ми зробили фотовиставку"

    Серед фотокарток - жодної постановочної роботи, усі вони - вдалі, живі кадри. Головна ідея виставки - розповідають фотохудожники - нагадати людям у складній ситуації сьогодення про любов та повагу один до одного.

     Ілля Назаркін, фотохудожник
    "Сама идея как-то спонтанно родилась у Сергея Александровича, может быть, во время того, как внучка его обнимала, может быть, где-то так. Он предложил мне: в принципе, есть работы, которые можно объединить в выставку"

    А Сергій Назаркін розповідає: його надихнула пісня гурту "Океан Ельзи", назву якої і отримала фотовиставка.
    Є серед світлин зроблені нещодавно, а й датовані 2002 роком. Ця виставка - кажуть гості презентації - це 11 років посмішок, обіймів, тепла та доброти.

    irt.pl.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.